গরুর মাংস..pickling of beef
the food and its flavor as well. Vinaigrette or a mixture of vinegar and is used in East Asia as the pickling medium. Some of the food items that are picked include eggs, vegetables, meats and fruits. Pickling procedure reduces the pH of the food material which comes around to 4.6 or even lower to kill the bacteria. This procedure can even preserve foods that are perishable. To prepare pickles or to facilitate pickling procedure, herbs and mustard seeds are added. If there is sufficien Beef brisket is a cut of meat that comes from the brisket section of a cow. This section is above the forward shank, or leg. Pickled brisket has been soaked in a pickling liquid, or brine. During colonial times, coarse salt grains were called corns, which led to the name of corn or corned beef.খাদ্য এবং এর স্বাদ ভাল হিসাবে। Vinaigrette বা ভিনেগার একটি মিশ্রণ এবং pickling মাঝারি হিসাবে পূর্ব এশিয়ার ব্যবহার করা হয়। বাছাইকৃত কয়েকটি খাবারের মধ্যে রয়েছে ডিম, শাকসবজি, মাংস এবং ফল। Pickling পদ্ধতি খাদ্য উপাদান পিএইচপি হ্রাস যা প্রায় 4.6 বা এমনকি ব্যাকটেরিয়া হত্যা কম আসে। এই পদ্ধতি এমনকি ধ্বংসাত্মক যে খাবার সংরক্ষণ করতে পারেন। আচার তৈরি করতে বা পিকলিং পদ্ধতি সহজতর করার জন্য, আজব এবং সরিষা বীজ যোগ করা হয়। প্রিফিকিয়ান থাকলে গরুর মাংসের একটি গরুর গোড়া থেকে আসা মাংসের একটি কাটা অংশ। এই অধ্যায় এগিয়ে শঙ্কু, বা পা উপরে। Pickled Brisket একটি pickling তরল, বা brine মধ্যে soaked হয়েছে। ঔপনিবেশিক সময়ের সময়, মোটা লবণাক্ত শস্যকে মুরগি বলা হত, যার ফলে মণি বা খাঁটি গরুর নাম হয়েছিল।
Comments
Post a Comment